JN MEAT INTERNATIONAL ApS har 4.7-2017 fået anderkendelse og prædikat for at være blandt de allerbedste oksekødsproducenter i verden.

Virksomheden har nemlig vundet guld, sølv-og bronzemedaljer i konkurrencen World Steak Challenge som afholdtes i London. 

124 andre steaks fra oksekødsproducenter fra i alt 17 lande konkurrerede om at have verdens bedste bøffer, hvor en international 12 mands jury lavede blindtests på udseende, duft, farve, smag, saftighed og mørhed.

I konkurrencen deltog der udover EU-lande også traditionelt store producentlande som bl.a USA, Australien, Brasilien og  Japan.

Sammen med mørhedsgraden lagde dommerne også bl.a meget stor vægt på at kødet havde smag. 

Det er ikke mere nok for forbrugerne, at kødet kun smager af den sovs og/eller de krydderier der kommes på kødet, som en af dommerne gad udtryk for.

Ejer og grundlægger af JN MEAT INTERNATIONAL John Nielsen udtalte efter konkurrencen:

"Den anerkendelse vi nu har fået i form af guldmedaljen for vores Freygaard-SASHI rib eye slagtet på ATRIA i Finland, samt sølvet for vores striploin og bronzen for vores oksemørbrad er jeg selvsagt ekstremt stolt over.
Vi var i konkurrence med 124 andre indslag fra stort set hele verden og dommerne var 12 kendte internationale fagfolk.
Så at vinde hvad vi har vundet, bekræfter mig i min filosofi som jeg har arbejdet efter, siden jeg grundlagde JN MEAT i 1980.
Nemlig den, at hvis man er dedikeret og har passion ,og bruger meget tid på sit virke, og man samtidigt er omgivet af medarbejdere der arbejder på samme måde, ja så kan man komme langt...rigtigt langt..uden at man nødvendigvis er blandt de største."

 

Læs mere om konkurrencen her: 

https://www.worldsteakchallenge.com/page/2017_winners.html

 

Copyright ® 2015 | Cookiepolitik Webdesign: Søgemedier A/S
Top