Kvalitet og certfc.

Virksomheden beskæftiger udelukkende faglært arbejdskraft og stiller høje krav til såvel personlig som arbejdsmæssig hygiejne, hvilket er dokumenteret i vort godkendte egen kontrolprogram.

Rengøringen af virksomheden er udlagt til et professionelt rengøringsselskab som udtager
bakteriologiske prøver, der efterkontrolleres af vores eksterne fødevarekonsulent.

Specifikke krav

Maden bliver ikke bedre end de råvarer, den er tilberedt af.

Kvalitet er mange ting, og er fremfor alt noget, alle aldrig kan blive enige om.

Alligevel må vi fortsætte med at være i dialog om, hvad god kvalitet er, hvis vi vil forbedre kvaliteten i vores fødevarer.

Vi mener at god kvalitet bl.a er, når råvarerne :

  • Er det, de giver sig ud for at være.
  • Er produceret under størst mulig hensyntagen til miljøet.
  • Er produceret under hensyn til størst mulig dyrevelfærd.
  • Er fri for unødvendige tilsætningsstoffer samt genmodificeret foder.
  • Håndteres hygiejnisk, så de, der spiser maden, ikke udsættes for levnedsmiddelbårne sygdomme

Produktudvikling

Vi har løbende produktudvikling på forskellige områder. Udvikling af kødpålæg prioriteres meget højt,men også andre produkter er i fokus.

Dette gøres i samarbejde med en dygtig kok, hvor der også bliver lavet sensorik på nyudviklede produkter.

 

Certificering

Kontakt os

JN Meat International ApS

Elmedalsvej 8
4200 Slagelse


E-mail

ordre@jnmeat.dk

Catering

+45 58 58 02 00

Detail

+45 58 58 02 02

JN Meat International ApS

Elmedalsvej 8
4200 Slagelse


E-mail

ordre@jnmeat.dk

Catering

+45 58 58 02 00

Detail

+45 58 58 02 02
Copyright ® 2015 | Cookiepolitik Webdesign: Søgemedier A/S
Top