For andet år i træk blev en finsk steak fra JN Meat International kåret til verdens bedste steak.

Slagelse firmaet JN Meat International er igen kåret til verdens bedste producent af steaks

VED ÅRETS WORLD STEAK CHALLENGE I DUBLIN DEN 10. JULI 2019 MODTOG JN MEAT INTERNATIONAL IGEN EN FORNEM ANERKENDELSE SOM DEN BEDSTE OKSEKØDSPRODUCENT I VERDEN.
I ÅRETS KONKURRENCE VAR DER REPRÆSENTERET OVER 300 STEAKS FRA HELE VERDEN. MEN VINDEREN BLEV IGEN EN STEAK FRA FINLAND, PRODUCERET AF JN MEAT INTERNATIONAL I SLAGELSE.

EN INTERNATIONAL EKSPERTJURY OG FORBRUGERJURY LAVEDE BLINDTESTS PÅ HVER ENKELT BØF – PÅ UDSEENDE, DUFT, FARVE, SMAG, SAFTIGHED OG MØRHED.
I KONKURRENCEN DELTOG DER UDOVER EU-LANDE OGSÅ TRADITIONELT STORE KØD PRODUCERENDE LANDE SOM USA, AUSTRALIEN, BRASILIEN OG JAPAN.

NU HVOR JN MEAT INTERNATIONAL FOR ANDET ÅR I TRÆK HAR VUNDET VERDENSMESTERSKABET, ER JN MEAT INTERNATIONAL VIRKELIG KOMMET PÅ VERDENSKORTET OG KØDENTUSIASTER, SOM IKKE TIDLIGERE HAR REGNET FINSK OKSEKØD FOR NOGET SPECIELT, STÅR NU I KØ FOR AT KØBE DET FINSKE KØD.

JOHN SASHI NIELSEN EJER OG GRUNDLÆGGER AF JN MEAT INTERNATIONAL, REJSER VERDEN RUNDT FOR AT FINDE DET UNIKKE OKSEKØD AF EKSTRA HØJ KVALITET. OKSEKØDDET HAR JOHN SASHI NIELSEN BLANDT ANDET BRANDET "FAMILY FARMS". EFTER KONKURRENCEN SAGDE JOHN SASHI NIELSEN:

  • JAMEN, DET ER HELT FANTASTISK. EN TING ER, AT VI VANDT STEAKMESTERSKABET I 2018, MEN AT VI OGSÅ VINDER HER I 2019 ER TOTALT CRAZY. DET ER EN VILD DRØM, SOM ER GÅET I OPFYLDELSE, OG JEG ER BÅDE GLAD OG RØRT OVER VORES PASSION FOR AT LEVERE VERDENS BEDSTE KØD.

  • DA JEG GRUNDLAGDE FIRMAET I 1980, HAVDE JEG IKKE LIGEFREM I TANKERNE, AT JEG 39 ÅR SENERE SKULLE MODTAGE SÅ MANGE ANERKENDELSER OG SÅ TO ÅR I TRÆK. SOM EN MELLEMSTOR DANSK VIRKSOMHED ER DET SELVSAGT ET KÆMPE KLAP PÅ SKULDEREN AT FÅ DEN INTERNATIONALE HÆDER, VI HAR FÅET.

WORLD STEAK CHALLENGE BESKRIVER SELV BEGIVENHEDEN HER PÅ DERES HJEMMESIDE WWW.WORLDSTEAKCHALLENGE.COM:

Copyright ® 2015 | Cookie- og privatlivspolitik
Top