JN MEAT GØR DET IGEN

Slagelse firmaet JN Meat er kåret til verdens bedste producent af steaks

Ved årets World Steak Challenge i London den 4. juli 2018 modtog JN Meat International fornem anerkendelse som den bedste oksekødsproducent i verden.

Omkring 200 steaks fra oksekødsproducenter i 22 lande konkurrerede ved World Steak Challenge om at vinde prædikat som producenter af verdens bedste bøffer. En international ekspertjury og forbrugerjury lavede blindtests på hver enkelt bøf – på udseende, duft, farve, smag, saftighed og mørhed.

I konkurrencen deltog der udover EU-lande også traditionelt store producentlande som USA, Australien, Brasilien og Japan.

John Nielsen, ejer og grundlægger af JN Meat International som vandt med oksekød fra Finland af brandet Freygaard, var da også stolt og glad, og sagde efter konkurrencen:

"Det er stort for os…rigtigt stort det her. Da jeg grundlagde firmaet i 1980, havde jeg ikke ligefrem i tankerne, at jeg 38 år senere skulle stå her i London og modtage så mange anerkendelser. Som en mellemstor dansk virksomhed er det selvsagt et kæmpe klap på skulderen at få den internationale hæder, vi har fået. Prædikatet som værende verdens bedste steak producent vil betyde, at flere døre vil åbnes yderligere for os såvel nationalt som internationalt. Og ja….at verdens bedste bøffer kommer fra en mindre virksomhed i Slagelse, og ikke fra et megafirma i USA, Argentina eller Australien, vil vække genlyd i hele oksekødsbranchen, og selvfølgelig er jeg meget stolt, og må knibe mig selv lidt i armen for at være sikker på, at jeg ikke drømmer. Men anerkendelsen forpligter også og må og vil ikke blive nogen sovepude for JN MEAT. For kun ved hårdt arbejde og passion kan vi fortsætte med at tilbyde vores kunder verdens bedste oksekød.”

World Steak Challenge beskriver selv begivenheden her på deres hjemmeside www.worldsteakchallenge.com:

Copyright ® 2015 | Cookie- og privatlivspolitik Webdesign: Søgemedier A/S
Top